اینجا همه چی درهمه
از بودن در این وب سایت لذت ببرید دوستان عزیز
 

 

 

 برای فیلمبرداری آماتور و یا حتی نیمه حرفه ای هیچ ابزاری بهتر از دوربین های فیلمبرداری کوچک یا همان HandyCam نیست. اما پس از ثبت فیلم ، تماشای آن بر روی صفحه کوچک این دوربین ها چندان جالب به نظر نمی رسد. به همین دلیل باید با چندین کابل صدا و تصویر یا رابط های مختلف سعی کنید که دوربین خود را به نمایشگر یا تلویزیون متصل نمایید. اما سونی این مشکل را با معرفی محصول جدید خود در نمایشگاه CES حل کرده است. این دوربین فیلمبرداری به یک ویدیو پژوکتور داخلی مجهز شده و می تواند روشی مناسب برای تماشای ویدیو ها باشد.


این دوربین می تواند ویدیو هایی با کیفیت Full HD را ثبت نماید و به لطف زوم ۶۰ برابر و آخرین فناوری های پیشرفته سونی قابلیت های بسیاری را در اختیار کاربران قرار دهد. هم چنین سونی بر روی این محصول پردازنده BIONZ X و سنسور Exmor را برای هر چه بهتر شدن عملکرد آن قرار داده است. میکروفون ۵٫۱ کاناله و لامپ روشنایی نیز بر روی آن وجود دارد.



پروژکتور این دوربین نیز دارای روشنایی ۲۵ لومنی (لومن واحد روشنایی) است و قادر به پخش تصاویر و ویدیوها تا فاصله ۳ متری بر روی پرده می باشد. البته در طراحی این ویدیو پروژکتور سعی شده است که کمترین فضاها نیز مورد استفاده قرار گیرند تا ابعاد آن کاهش یابد و به همین دلیل نمی توان کیفیت چندانی را از آن انتظار داشت. هم چنین فقدان قابلیت هایی مثل فوکوس در آن مشاهده می شود.

به گفته سونی این مدل دوربین از تابستان به بازار عرضه می شود و مدل اولیه آن ۴۹۹ دلار و مدل پیشرفته آن ۶۹۹ دلار قیمت دارد. این مبالغ به نسبت برای یک دوربین فیلمبرداری دستی زیاد محسوب می شوند.

 

ترفندهایی برای عکاسی واضح تر

نیوز بخش مقالات فرهنگ و هنر -آکاایران قسمت هنر عکاسی و

فیلمبرداری- ترفندهایی برای عکاسی واضح تر  هیچ چیز بدتر از دیدن پرتره ای نیست که چشم ها خارج از فوکوس قرار دارند و در عوض این بینی سوژه است که در مرکز فوکوس و بسیار واضح افتاده است. چشم ها پنجره ای به روح انسان ها هستند و وضوح آنها برای زیبایی عکس بسیار ضروری است. شاید برای شما هم پیش آمده باشد عکس هایی بگیرید که نقطه فوکوس آنها خارج از محدوده ای است که باید باشد. اما مسلما همه ما دوست داریم عکس های شفاف و واضح داشته باشیم. برای این منظور ترفندهای ساده ای وجود دارد که تعدادی از آنها را برایتان نوشته ایم.

 

ترفندهایی برای عکاسی واضح تر - آکا

ترفندهایی برای عکاسی واضح تر



1. استفاده از سه پایه

هر عکاس حرفه ای و حتی بسیاری از آماتورها اعتقاد دارند سه پایه یکی از وسایل ضروری برای عکاسی است. البته استفاده از سه پایه همیشه هم ممکن نیست اما وقتی موقعیت و شرایط به گونه ای است که می توانید از سه پایه استفاده کنید، حتما این کار را انجام دهید. این وسیله باعث می شود تا از لرزش دست و احیانا تار شدن عکس ها خلاص شوید. شاید خریدن سه پایه کمی هزینه داشته باشد اما در عوض عکس های واضح با کمترین میزان نویز خواهید داشت. انواعی از سه پایه های پیچنده و تاشو هم در بازار وجود دارند که به اطراف وسایل مختلف وصل می شوند و دوربین را نگه می دارند.

2.کابل

شاتر

به جای استفاده از کلید شاتری که روی بدنه دوربین قرار دارد از

کابل

شاتر استفاده کنید. وقتی کلید شاتر روی

کابل

تعبیه شده است و آن را به دوربین وصل می کنید، دیگر فشار دست شما روی دوربین باعث لرزیدن های خفیف نمی شود و عکس، بسیار واضح و بی اشکال ثبت می شود. البته باید بدانید بسیاری از دوربین های کامپکت ارزان قیمت این قابلیت را ندارند.

ترفندهایی برای عکاسی واضح تر - آکا

ترفندهایی برای عکاسی واضح تر

3. سلف تایمر

اگر دوربین شما

کابل

شاتر ندارد یا  فراموش کرده اید آن را همراه خود ببرید، مشکلی نیست. می توانید در عوض از سلف تایمر استفاده کنید. همه دوربین ها، حتی انواع کامپکت نیز این ویژگی را دارند. هنگام عکاسی با این ویژگی شما کلید شاتر را فشار می دهید و چند ثانیه بعد (بین 2 تا 10 ثانیه) عکس گرفته می شود. این باعث می شود تا لرزش دوربین از بین برود و عکس ها بسیار شفاف و واضح ثبت شوند.

4. قفل آینه

آینه فقط در دوربین های دیجیتال SLR وجود دارد. هنگام فشار کلید شاتر، یک آینه که میان حسگر و چشمی قرار دارد، باز می شود تا به نور اجازه عبور و رسیدن به حسگر را بدهد. همین حرکت بسیار کوچک و غیر قابل لمس می تواند وضوح عکس شما را تحت تاثیر قرار دهد. با قفل کردن آینه مانع از این حرکت می شوید البته دیگر نمی توانید از منظره یاب نیز تصویر عکس را ببینید. اما اگر شفافیت و وضوح عکس برایتان بسیار مهم و حیاتی است، آینه را قفل کنید.

5. استفاده از واضح ترین دیافراگم لنز

همه لنزها گزینه های عالی دارند که منفذ دوربین در بازترین و واضح ترین حد خود قرار دارد و به واسطه آن اصولا دو نقطه پایینی به طور کامل باز هستند. البته این قابلیت فقط در دوربین های DSLR موجود است. شما با نگاه کردن به عکس می توانید تعیین کنید کدام عکس شفافیت و وضوح بیشتری دارد. اطلاعات EXIF را با راست کلیک کردن روی عکس در کامپیوتر می توانید ببینید و متوجه شوید اندازه دیافراگم هنگام ثبت عکس چقدر بوده است.  اگر عکس همان وضوحی که می خواستید را دارد از این پس از همان اندازه برای دوربین استفاده کنید.

ترفندهایی برای عکاسی واضح تر - آکا

ترفندهایی برای عکاسی واضح تر



6. حساسیت نوری (ISO)

بدون زیاد کردن ISO دوربین شاید عکس های تیره با وضوح کم داشته باشید. البته در برخی موقعیت ها نیز با عکاسی در بالاترین حساسیت نوری باعث نو

یزد

ار شدن عکس های می شوید. باید همیشه به تنظیمات این ویژگی توجه داشته باشید.

7. خاموش کردن لرزش‌گیر تصویر

اگر دوربین شما لرزش‌گیر تصویر دارد آن را غیر فعال کنید. این قابلیت یک موتور بسیار ریز داخل لنز دارد که از لرزش جلوگیری می کند اما همان اندازه هم شفافیت و وضوح عکس را از بین می برد. لرزش‌گیرهای نوری برای عکاسی در شب، محیط های کم نور مناسب است اما هنگامی که سه پایه دارید این قابلیت به درد نمی خورد.

 

 

نکاتی در عکاسی برای آماتورها

 

 

 

نیوز بخش مقالات فرهنگ و هنر -آکاایران قسمت هنر عکاسی و

فیلم

برداری- نکاتی در عکاسی برای آماتورها

قبل از اینکه وارد دنیای عکاسی شوید باید بدانید نکاتی آموزنده و مفید در زمینه عکاسی وجود دارد که به خلق یک عکس خوب کمک بسیار می کند. و بهتر است یک عکاس آماتور این نکات را به عنوان پایه بشناسد و یک عکاس حرفه ای آنها را همیشه در ذهن داشته باشد.

برای عکس خود یک موضوع یا پیام انتخاب کنید.

اگر در عکس شما هیچ سوژه برجسته و واضحی وجود نداشته باشد یا این عکس حاوی پیامی نباشد احتمالاً عکس جالبی نخواهد بود.

چیزهای اضافی را حذف کنید.

زواید را حذف کنید، به خصوص اگر از ارزش عکس شما کاسته می شود. نه تنها باید بدانید چه چیزهایی را در عکس بگنجانید بلکه باید بدانید چه چیزهایی را نباید در عکس خود بگنجانید. همیشه بدنبال یک پشت زمینه ساده باشید و تعادل را حفظ کنید.

در این عکس دست زنی که در پایین تصویر مشاهده می کنید و پیراهن های رنگ و وارنگ زرد و آبی در پشت زمینه عناصری هستند که سبب به هم خوردن تمرکز بیننده بر موضوع اصلی می شوند. در این عکس می توان چند لحظه صبر کرد تا آن زن دست خود را عقب بکشد و افرادی که در پشت زمینه قرار گرفته اند نیز با چند قدم جابجایی عکاس از تصویر حذف می شوند و در این حالت عکس شما بهتر خواهد بود.

از زوم کردن و نزدیک شدن نترسید

اشتباهی که بیشتر عکاسان آماتور مرتکب می شوند این است که عکس های آنها از فاصله خیلی دوری گرفته شده است. و در تصویر نسبت محیط به موضوع آنقدر زیاد می شود که نمی تواند پیام خود را القا کند. سعی کنید عکس را به اندازه کافی از سوژه پر کنید و از پشت زمینه شلوغ پرهیز کنید. تا عکس ساده و قابل فهم باشد.

موضوعات خود را در مرکز تصویر قرار ندهید.

همانطور که در مقالات قبلی آموزش عکاسی «یاد بگیر دات کام» بارها ذکر شده است. سعی کنید موضوع عکاسی خود را در مرکز تصویر قرار ندهید. بهتر است از قانون یک سوم استفاده کنید. فرض کنید تصویر شما به سه قسمت تقسیم شده است چه از نظر عمودی و چه از نظر افقی آنگاه موضوع خود را روی یا نزدیک یکی از این خطوط قرار دهید. این قانون را قانون یک سوم می نامند. البته سعی کنید خلاقیت خود را حفظ کنید و از این قانون تابعیت محض نداشته باشید. به خاطر داشته باشید برای انسان و حیوان وقتی که روی سر آنها زوم می کنید بینندگان بیشتر به چشم آن انسان یا حیوان توجه می کنند بنابراین در این گونه مواقع قانون یک سوم بر مو قعیت چشم ها اعمال می شود.


از سطح دوربین خود مطمئن شوید.

اگر سطح افق در عکس شما زاویه دار شود از ارزش عکس شما کاسته خواهد شد. ممکن است هنگام عکاسی دقت زیادی برای تنظیم سطح نداشته باشید اما مشکلی نیست با نرم افزارهای ویرایش عکس مانند فتوشاپ می توان به راحتی سطح را تصحیح کرد. اما بهتر است تمرین کنید تا همیشه دوربین را افقی نگه دارید.


چشم ها بسیار اهمیت دارند.

چشم ها بازگوی داستان هستند. وقتی که از انسان یا حیوان عکس می گیرید هر چیزی ممکن است از نظر پنهان باشد ولی چشم ها باید آشکارا قابل دیدن باشند. و کیفیت تصویر چشم باید بالا باشد آنوقت است که تأثیر شگفت انگیز چشمها را در عکس های خود خواهید دید.


فاصله را برای فلاش تخمین بزنید.

بهترین فلاشها در فواصل بیش از 10 متر تأثیری ندارند. برای فواصل دور در نور کم به جای استفاده از فلاش میزان exposure دوربین خود را افزایش دهید و از یک سه پایه استفاده کنید. و اگر لازم است از iso بالاتر استفاده کنید.

اگر از چند نفر با فلاش عکس می گیرد بدانید که چهره افرادی که به دوربین نزدیکتر هستند روشنتر و چهره افرادی که از دوربین دورترند تیره تر است بنابراین سعی کنید فاصله افراد با دوربین یکسان و به اندازه کافی نزدیک باشد.


حرکت کنید

در هنگام عکاسی خود یا موضوع عکاسی را آنقدر حرکت دهید تا موضوع شما در پشت زمینه خودنمایی کند یا به عبارت دیگر موضوع و پشت زمینه هم رنگ نباشند.

 

برای بهبود عکسها

 

نیوز بخش مقالات فرهنگ و هنر -آکاایران قسمت هنر عکاسی و

فیلم

برداری- برای بهبود عکسها

برای بهبود عکسها

استفاده از اطلاعات exif برای بهبود عکسهاهرگاه که شما شاتر را فشار می دهید دوربین شما اطلاعات ارزشمندی که عکس شما را توصیف می کند همراه با عکس ذخیره می کند. دوربین اطلاعاتی از قبیل زمان، سرعت شاتر، دیافراگم، فاصله کانونی، و iso را در بخش آغازین فایل تصویری با فرمت exif(exchangeable image file) ذخیره می نماید. این اطلاعات بخشی از فایل تصویری می شود و می توان آنها را با نرم افزارهایی نظیر فتوشاپ ۷ یا iphoto و یا حتی با acdsee مشاهده نمود.

برای بهبود عکسها

برای بهبود عکسها

هر تصویر شامل اطلاعات کاملی از شرایط عکسبرداری است که به شما در فهمیدن علت خوب شدن یا بد شدن عکسها کمک می کند. دراین نوشتار نحوه خواندن و استفاده از این اطلاعات برای افزایش مهارت و تجربیات عکاسی شما نشان داده شده است.
● exif چیست؟
فرمتexif یک تعریف بین المللی است که در سال ۱۹۹۵ بنیان نهاده شد و دوربین های دیجیتال ( ونیز نرم افزارهای تصویری) را قادر می سازد که مشخصات تصویر را در بخش آغازین فایل تصویر ذخیره نمایند. بخش تصویری فایل توسط هر نرم افزاری که فرمت jpeg را پشتیبانی می کند نظیر مرورگرهای وب و ویرایشگرهای تصویرقابل خواندن می باشد. اطلاعات تصویری درون فایل توسط نرم افزارهایی که برای استخراج و استفاده از داده های exif طراحی شده اند قابل نمایش می باشند. مرسومترین نرم افزاری که این اطلاعات را نمایش می دهد فتوشاپ ۷ به بعد و نرم افزار iphoto۱.۱ می باشد.
معمولا نرم افزارهای مختلف چیزی کمتر از آنچه که واقعا د راطلاعات exif وجود دارد را نشان می دهند، مگراینکه نرم افزار مربوطه کاملا برای نشان دادن اطلاعات exif طراحی شده باشد. یکی از این نرم افزارهای مجانی و بسیار کامل در این زمینه نرم افزار photo studio می باشد که می توانید آن را از همین لینک دانلود نمایید. بااستفاده از این نرم افزار می توان تقریبا تمام اطلاعات موجود در بخش داده های فایل تصویر را خواندو در این نرم افزار اطلاعات مختلف بطریق بسیار جالبی دسته بندی شده و استفاده از آن بسیار راحت می باشد. حجم این نرم افزار ۹۴۸ kb می باشد.
ضمنا می توانید با مراجعه به سایت exif اطلاعات بیشتری در مورد این فرمت و نحوه نوشتن و استخراج آن در

فال

های تصویر بدست آورید. نرم افزار فوق از طریق این سایت نیز قابل دانلود می باشد.
● چرا به اطلاعات exif نیاز دارید؟
وقتی عکس می گیرید بعضی از عکسها بهتر از بقیه می شوند. چرااین طور است؟ گذشته از ترکیب بندی و موضوع سوژه، عوامل زیادی بر روی عکسها تاثیر گذارند. این عوامل می تواند ساعت عکسبرداری در روز، عمق میدان، سرعت مناسب شاتر و جبران نوری مورد نیاز باشد.
اگر به تصویر آب در حال حرکت نگاه کنید از مات شدن آب که نشانگر حرکت آن است خوشتان می آید، آیا خوب نیست تنظیم هایی که برای گرفتن این عکس انجام داده اید را بدانید تا بعدا بتوانید این جلوه را قوی تر کنید؟ قبل از اینکه عکاسی دیجیتال رایج شود عکاسان از نوشتن برای ثبت تنظیم های بکار رفته در عکس استفاده می کردند. بیشتر عکاسان از این کار بیزار بودند. اما امروزه دوربین ها تمام این اطلاعات را برای شما ثبت می کنند و عکاس می تواند بر روی گرفتن عکسهای خوب تمرکز نماید.
براساس اطلاعات متادیتا، این عکس با سرعت شاتر ۵۰/۱ و f۲.۵ گرفته شده است.توجه نمایید که در آب کمی حرکت نشان داده شده است، اما بیشتر بخشهای آب ساکن به نظر می رسد.
از طرف دیگر این عکس اثر مات بودن را بخوبی نشان می دهد. طبق اطلاعات متادیتا سرعت شاتر ۱ ثانیه در f۸ است.
با دقت در این دو عکس می توان اثر تنظیم سرعت شاتر بر روی آب متحرک را بخوبی فهمید. با سرعت ۱/۵۰ ثانیه آب تا حدی ساکن می شود و با سرعت ۱ ثانیه کاملا مات و متحرک نشان داده می شود. با این دانش دفعه بعد که بخواهیم از آب متحرک عکس بگیریم، می دانیم که برای داشتن اثر دلخواهمان روی حرکت آب از چه سرعتی باید استفاده نماییم.
ساعتی از روز که عکس گرفته می شود اثر زیادی بر روی کیفیت عکس می گذارد. ( دقت نمایید که ساعت و تاریخ دوربینتان را درست تنظیم نموده باشید). در طی مدت زمان کوتاهی در یک روز ممکن است جلوه عکس شما از زمین تا آسمان تغییر نماید.
▪ به دو عکس زیر دقت نمایید:
طبق اطلاعات متادیتا این عکس در ساعت ۱۰:۳۰ صبح گرفته شده است.
این عکس از همان منظره ولی در ساعت ۸:۱۵ دقیقه گرفته شده است. این عکس با عکسی که حدود یک و نیم ساعت بعد گرفته شده است تفاوت زیادی دارد.
هرچند این عکسها تقریبا از یک منظره هستند، ولی با هم تفاوت زیادی دارند. د رتصویر اول خورشید بالاتر بوده و بر کل منظره نور فشانی نموده و سایه روشنهای زیادی را پدید آورده است. تصویر دوم که تقریبا یک و نیم ساعت جلوتر گرفته شده بخاطر پایین تر بودن ارتفاع خورشید دارای سایه های بلندتر و خشن تری است.
با دانستن و مقایسه این مطلب اگر عکاس بار دیگر به این منطقه سفر کند بر اساس اطلاعات و استنباطی که از این داده ها دارد می داند در چه ساعتی از روز بهتر است عکس بگیرد و برای این که عکسی با سایه های فراوان و منظره نمایان تر و یا با سایه های بلند و وسیع داشته باشد باید چکار کند.
اینها دو مثال کوچک از طریقه استفاده از اطلاعات exif هستند. دانستن سایر تنظیم ها نظیر فلاش، جبران نوری، تراز سفیدی و تنظیم های دیافراگم (برای عمق میدان) نیز برای دانستن رمز و راز عکسهایتان بسیار مفید می باشند.
● سخن آخر
توصیه می کنم که کپی اصل عکسهای مهم تان را بصورت دست نخورده نگاهدارید. با این کار علاوه بر مدیریت درست فایلها می توان هنگام لزوم با مرور اطلاعات متادیتای عکسها به نتایج ارزشمند و تجربیات گرانبهایی دست یافت. توجه نمایید که معمولا با کوچکترین تغییر در عکسها توسط نرم افزارهای وبرایش تصویر، اطلاعات متادیتا در عکس ضبط شده از بین می رود. بنابر این مواظب باشید بعد از ویرایش تصاویر انها را روی عکس اصلی ضبط نکنید. برای جلوگیری از بروز این اشتباه حتما قبل از ویرایش تصاویر یک کپی از آنها را در جای جداگانه ای نگهداری کنید.
شاید بزودی دوربین های دارای gps اطلاعات موقعیت مکانی عکسها را هم در بین اطلاعات exif ضبط نمایند. ولی تا آن زمان می توانید از همین اطلاعات که مشخصات عکستان را بیان می کند برای بهتر کردن عکسها و کسب تجربیات اززشمند در عکاسی استفاده نمایید.

 

برای داشتن عکس خوب 

نیوز بخش مقالات فرهنگ و هنر -آکاایران قسمت هنر عکاسی و

فیلم

برداری- برای داشتن عکس خوب

برای داشتن عکس خوب

چند قدم برای داشتن عکس خوب● قدم اول: بهترین لبخندتان را بشناسید
بااینکه همه لبخندها در یک محل (دهان) ایجاد می شود، اما بعضی از لبخند ها موجی روی صورتتان ایجاد می کند که باعث می شود چشمانتان هم احساستان را ابراز کند. اگر حال و حوصله ندارید و دلیلی هم برای خندیدن یا لبخند زدن نمی بینید، وقتی کسی لنز دوربین را به سمتتان می گیرد، یک لبخند مصنوعی تحویل عکاس می دهید. اگر بقیه آدم های توی عکس، واقعی لبخند زده اند یا می خندند، مطمئن باشید که این لبخند مصنوعی و یخ زده تان حتماً به ذوق خواهد زد.

برای داشتن عکس خوب

برای داشتن عکس خوب

پس برای اینکه در عکس خوب بیفتید، به عکس های قبلی خودتان نگاهی بیندازید و ببینید که کدام لبخند به صورتتان بیشتر می آید. حتماً موقعیت را در نظر داشته باشید و یاد بگیرید که آن لبخند را تقلید کنید تا هر موقع دوربین هویدا شد بتوانید دقیقاً همان لبخند را روی صورتتان بنشانید.
● قدم دوم: در معرض نور مستقیم قرار نگیرید
مطمئناً در خیلی از عکس هایتان فکر میکنید که تصویر اشکالی دارد که بهتر است از صحنه حذف شود یکی از این اشکالات می تواند اشکال نور باشد. در این قدم برای خوب افتادن در عکس، خاطرنشان می کنیم که باید مطمئن شوید که به هیچ طریقی قربانی نور مستقیم و شدید نشوید. اگر احساس می کنید که پیشانیتان بیش از اندازه بلند است، صبر کنید تا نور مستقیم از روی آن کنار رود.
نور مستقیم، به خصوص اگر از نور خورشید باشد، چهره و حالت شما را تغییر می کند. ممکن است باعث شود صورتتان را جمع کنید یا چشمانتان را ببندید و چنین حالت هایی مسلماً عکس شما را خراب خواهد کرد. نور همچنین ممکن است باعث شود که سرتان را پایین بیندازید و این هم به نوبه خود زیر صورتتان غبغب ایجاد می کند و باعث می شود در عکس بد بیفتید. پس تا آنجا که می توانید سعی کنید در موقعیتی عکس بیندازید که از نور شدید آفتاب خبری نباشد.
● قدم سوم: مستقیم به دوربین نگاه نکنید
برای خیلی از آنهایی که چهره فتوژنیک دارند، هرکاری هم که بکنند دوربین بدی هایشان را خوب و خوبی هایشان را عالی نشان خواهد داد. خیلی دیگر از آنهایی که فتوژنیک هستند هم یاد گرفته اند که طوری عکس بگیرند که همیشه فتوژنیک بیفتند. بعضی هایشان به کمی بالاتر از دوربین نگاه می کنند، ترفند خیلی هایشان هم ساده است: درست از زاویه ای که در آن بهترین شکل را دارند مقابل دوربین می ایستند.
اگر سرها و صورت ها متقارن بودند، این مسئله دیگر وجود نداشت اما واقعیت این است که هیچ چهره ای تقارن کامل ندارد. همیشه یک رخ شما زیباتر از رخ دیگرتان است.
یادتان باشد که بااینکه این صورت، موها و سر خودتان است، شاید خودتان نتوانید تعیین کنید که کدام رختان زیباتر از رخ دیگر است. پس چرا از دوستانتان سوال نمی کنید؟
● قدم چهارم: چشمهایتان را ببندید و دوباره باز کنید
و آخر اینکه، بعد از اینکه زیباترین لبخندتان را زدید، نور عکس را کنترل کردید و در بهترین رخ تان قرار گرفتید، این حقه قدیمی را هم به کار ببندید: درست قبل از اینکه دکمه دوربین فشرده شود، پلک بزنید. اینکار نه تنها باعث نمی شود که چشمانتان در عکس بسته بیفتد، بلکه در زیباترین شکل ممکن خواهند افتاد.
خلاصه اینکه، این پلک زدن چشمانتان را تشویق می کند که هوشیارتر شوند و وقتی دکمه زده می شود، چشمانی براقتر و زنده تردر عکستان ببینید.

 

 

 

کسب درآمد http://ice-popup.ir/ref:91 http://ice-popup.ir/user/signup/ref:91

صفحه قبل 1 صفحه بعد

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید امیدوارم مطالبی رو که در این وبلاگ قرار میدم براتون مفید باشه و از انتخابتون ممنونم...
موضوعات
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان اینجا همه چی درهمه و آدرس neloo.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 25
بازدید ماه : 2859
بازدید کل : 96900
تعداد مطالب : 191
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1



Alternative content




برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب





استخاره آنلاین با قرآن کریم


تعبیر خواب






فال حافظ